Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona per a l'impuls socioeconòmic del territori 2018

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions amb l'objectiu de generar riquesa als barris i/o districtes de la ciutat a través de l’apoderament dels actors que hi desenvolupen la seva activitat socioeconòmica.

Convocant: 
Ajuntament de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 25 Abril, 2018
Termini convocatòria: 
25/04/2018 fins 25/05/2018
Àmbit: 
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Modalitats

  • Modalitat 1: Emprenedoria i Empresa de proximitat.

Per a projectes d’impuls de l’activitat econòmica, d’impuls de l’emprenedoria i de l’empresa, arrelada al territori i amb retorn social.

  • Modalitat 2: Economies comunitàries i Innovació social.

Per al disseny i implementació d’accions que promoguin la sensibilització, l’impuls i l’enfortiment de l’activitat econòmica en el marc de processos d’acció comunitària.

  • Modalitat 3: Foment de l'ocupació de qualitat al territori.

Per a la creació de projectes, iniciatives o accions innovadores adreçades a col·lectius especialment vulnerables a l’atur, així com la promoció de l’ocupació de qualitat. Els diferents projectes –que incorporaran tots ells la perspectiva de gènere de forma transversal - podran ser actuacions d’orientació per l’ocupació; actuacions de formació i capacitació; programes d’experienciació; actuacions de mercat de treball i intermediació o de qualitat de l’ocupació i abordatge de al precarietat laboral.

  • Modalitat 4: Innovacio social digital als territoris.

Per a l'impuls de l’ús de les tecnologies obertes i de protecció del dret a la intimitat per fomentar noves formes d’innovació i col·laboració que resolguin reptes socials i de sostenibilitat dels territoris. Es pretén assolir aquest impuls mitjançant: projectes que explotin la connectivitat digital i les eines de col·laboració per co -crear solucions basades en tecnologies de fabricació digital; tecnologia distribuïda i que protegeixi el dret a la intimitat; robòtica i intel·ligència artificial; dades obertes, coneixement obert, codi obert, maquinari obert, o “bottom -up networks”, principalment en temàtiques com la inclusió social, l’educació per a l’empoderament digital de la ciutadania, així com solucions per a nous estils de vida més sostenibles i d’economia circular.

  • Modalitat 5: Turisme responsable.

Per a desenvolupar projectes, iniciatives o actuacions en l’àmbit turístic adreçades a l’impuls de l’activitat econòmica, el foment de l’emprenedoria i l’empresa responsable així com de la promoció de l’ocupació de qualitat, cercant la generació de nova activitat, la creació de valor compartit, el retorn social de l’activitat turística i el seu arrelament al territori.

  • Modalitat 6: Instal·lació d'activitat econòmica en plantes baixes buides.

Per a l'impuls de nova activitat econòmica a locals buits en planta baixa a barris afectats per processos de desertificació comercial o per processos de gentrificació. En concret, se subvencionaran projectes que localitzin activitat econòmica en algun dels següents barris: les Roquetes, Zona Nord (Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona), la Trinitat Nova, Baró de Viver, el Besós -Maresme, la Teixonera, el Guinardó, el Poble -sec, Horta, la Clota, el Raval, el Barri Gòtic, la Barceloneta i Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.