Finançament
F Pere Tarrés

Premis AEF de la Asociación Española de Fundaciones 2019

La Asociación Española de Fundaciones convoca aquests premis per tal de reconèixer valors o actituds que reflecteixin l'essència del sector fundacional, com a plataforma per a atendre les necessitats dels ciutadans i el seu compromís amb la societat.

Convocant: 
Asociación Española de Fundaciones
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 24 Maig, 2019
Termini convocatòria: 
24/05/2019 fins 15/09/2019
Àmbit: 
Participació ciutadana i Polítiques socials
Assistència i Intervenció social
Biodiversitat i Medi ambient
Cultura, Religió i Esport
Comunicació i Periodisme
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Modalitats:

  • Premi a la Iniciativa Filantròpica

Reconèixer una persona o grup de persones que, amb recursos propis, hagin engegat en els últims tres anys, una fundació sostenible, d'especial impacte, o hagin dotat de recursos significatius a una fundació per tal de guanyar impacte i sostenibilitat.

  • Premi a la Col·laboració

Reconèixer una fundació o grup de fundacions que hagin engegat o realitzat un projecte de col·laboració d'acreditat valor social o cultural, amb altres fundacions o entitats del tercer sector, en els tres últims anys.

  • Premi a la Innovació Social

Reconèixer una fundació que hagi aconseguit, en els últims tres anys, donar una resposta eficaç a un problema o demanda social no atesos anteriorment, o introduir una innovació disruptiva en resposta a un problema o demanda ja atesos.

  • Premi a la Comunicació

Reconèixer a persones, professionals de la comunicació, agències de publicitat, mitjans de comunicació i, en general, a organitzacions de la societat civil que hagin destacat per publicar articles de suport a la institució fundacional, per desenvolupar campanyes de comunicació i/o realitzar missatges publicitaris innovadors orientats a promoure una major participació en causes relacionades amb finalitat d'interès general (social, cultural, mediambiental, de salut, d'investigació, etc).

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.