Finançament
F Pere Tarrés

Premis Aprenentatge-Servei 2020

La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei i l'Editorial Edebé convoquen els centres d’Educació Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials de l’Estat espanyol, a la sisena edició dels Premis Aprenentatge-Servei 2020.

Convocant: 
Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei i Editorial Edebé
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 12 Maig, 2020
Termini convocatòria: 
12/05/2020 fins 30/09/2020
Àmbit: 
Educació
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Objectius dels Premis

  1. Reconèixer la tasca dels centres educatius i entitats socials que integren l’aprenentatge de l’alumnat amb accions solidàries destinades a millorar la qualitat de vida de la comunitat.
  2. Reconèixer les pràctiques d’aprenentatge-servei com a eina d’èxit educatiu i compromís social.
  3. Enfortir i difondre una cultura participativa, solidària i de compromís cívic, estimulant la divulgació i implementació de l’aprenentatge-servei.

Qui hi pot participar?

Podran participar-hi tots els centres educatius de l’Estat espanyol públics, concertats o privats, dels nivells d’Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, que estiguin desenvolupant pràctiques d’aprenentatge-servei.

També poden participar-hi les entitats socials (entitats d’educació no formal, moviments i associacions juvenils, clubs de temps lliure i agrupacions escolta, associacions de voluntariat, mediambientals, culturals, etc.) que estiguin desenvolupant pràctiques d’aprenentatge-servei en qualsevol de les comunitats autònomes.

Quin tipus de projectes s’hi poden presentar?

De manera excepcional, atenent la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19 durant aquest curs acadèmic 2019-2020, en aquesta convocatòria s’acceptaran projectes de dos cursos acadèmics consecutius:

  • Projectes d’aprenentatge-servei finalitzats en el curs 2018-2019, tot i que s’haguessin presentat ja en la convocatòria de l’any passat.
  • Projectes d’aprenentatge-servei finalitzats en el curs 2019-2020.

El projecte d’aprenentatge-servei que es presenti s’ha d’identificar amb un d’aquests dos models:

  • Model A: un projecte d’un grup classe (o grup d’edat o col·lectiu concret en el cas d’entitats socials).
  • Model B: un projecte de tot el centre educatiu o entitat social, compartit amb més centres educatius, o de qualsevol altra dimensió superior al grup classe.
CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.