Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions de la Diputació de Barcelona a favor d'entitats sense finalitat de lucre que gestionen habitatges d'inserció social 2020

La Gerència de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona convoca subvencions per finançar les entitats que gestionen habitatges d’inserció social que tenen com a finalitat acollir en un habitatge digne a persones en situació d’exclusió social o en risc.

Convocant: 
Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis de Benestar Social
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 9 Juliol, 2020
Termini convocatòria: 
09/07/2020 fins 29/07/2020
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Aquestes subvencions s’adreçaran a finançar les despeses ocasionades pels processos d’inclusió social de persones en risc o en situació d’exclusió social, dutes a terme en els habitatges d’inserció social gestionats per entitats dins de l’àmbit territorial de la província de Barcelona.

No se subvencionaran les despeses derivades de la compra, lloguer o de subministraments dels habitatges. Tampoc seran subvencionables les despeses de rehabilitació o condicionament dels d’habitatges o les despeses derivades de gestoria dels processos d’adquisició o lloguer. Queda exclosa qualsevol altre Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar Gerència de Serveis de Benestar Social despesa que sigui coberta per l’Agencia de l’Habitatge de Catalunya en el marc de les subvencions que anualment atorga a les entitats adherides a la Xarxa d’Habitatges d’Inclusió de Catalunya.

El pressupost que es destinarà l’any 2020 per a la concessió d'aquestes subvencions serà de 726.000 €.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.