Finançament
F Pere Tarrés

XVI Premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis

El guardó promou un periodisme que fa visibles persones, institucions o col·lectius que lluiten contra les desigualtats Nord-Sud, la pobresa i l’exclusió social o que destaquen pel seu compromís a favor de la solidaritat, la pau, els drets humans i l’entesa entre cultures i religions.

Convocant: 
Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, FundiPau, Mans Unides, Fundació Cultura de Pau, Facultat de Comunicació Blanquerna – URL, Lafede.cat, Catalunya Religió, Col·legi de Periodistes de Catalunya i les revistes El Ciervo i Foc Nou. Amb el suport econòmic del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 10 Maig, 2021
Termini convocatòria: 
10/05/2021 fins 19/07/2021
Àmbit: 
Comunicació i Periodisme
Drets humans i Pau
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Modalitats

  • Modalitat A) Obres periodístiques, on es premien obres periodístiques escrites o audiovisuals de qualsevol gènere, inèdites o publicades que informin i facin visible l’acció de persones, institucions o col·lectius que lluitin contra les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social.
  • Modalitat B) Trajectòries periodístiques, on es premien trajectòries periodístiques de persones, institucions, mitjans/programes/seccions periodístiques o iniciatives que mostrin compromís amb informació que promogui els valors del Memorial.

El premi per a cadascuna de les modalitats està dotat amb 1.500 euros.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.