Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions de la Diputació de Barcelona a favor d'entitats sense finalitat de lucre que gestionen habitatges d'inserció social 2022

Subvencions per finançar les entitats que gestionen habitatges d’inserció social que tenen com a finalitat acollir en un habitatge digne a persones en situació d’exclusió social o en risc.

Convocant: 
Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis de Benestar Social
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 2 Febrer, 2022
Termini convocatòria: 
03/02/2022 fins 28/02/2022
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Aquestes subvencions s’adreçaran a finançar les despeses ocasionades pels processos d’inclusió social de persones en risc o en situació d’exclusió social, dutes a terme en els habitatges d’inserció social gestionats per entitats dins de l’àmbit territorial de la província de Barcelona.

No se subvencionaran les despeses derivades de la compra, lloguer o de subministraments dels habitatges. Tampoc seran subvencionables les despeses de rehabilitació o condicionament dels d’habitatges o les despeses derivades de gestoria dels processos d’adquisició o lloguer. Queda exclosa qualsevol altre Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar Gerència de Serveis de Benestar Social despesa que sigui coberta per l’Agencia de l’Habitatge de Catalunya en el marc de les subvencions que anualment atorga a les entitats adherides a la Xarxa d’Habitatges d’Inclusió de Catalunya.

El pressupost que es destinarà l’any 2022 per a la concessió d'aquestes subvencions és de 726.000 €.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.