Finançament
F Pere Tarrés

X Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

Un reconeixement a la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que, des de l’acció social, el no afany de lucre i la capacitat emprenedora, contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya.

Convocant: 
Plataforma Educativa
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 9 Març, 2022
Termini convocatòria: 
09/03/2022 fins 07/04/2022
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Recerca i Innovació
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Els Premis consten de tres categories:

Reconeixement a d’una acció o iniciativa social nova i innovadora i sense ànim de lucre, per a millorar la qualitat de vida de les persones. Dotació: 2.000€

Reconeixement d’una acció o iniciativa sense ànim de lucre que s’hagi desenvolupat i mantingut en el temps contribuint a la millora de la qualitat de vida. Dotació: 1.000€

Reconeixement a ciutadanes i ciutadans que han destacat per la seva dedicació a les persones i a contribuir a la millora de la qualitat de vida d’aquestes a Catalunya. Sense dotació econòmica.

La categoria d’Innovació Social està oberta a tothom amb una convocatòria externa dirigida a totes aquelles persones que hagin ideat una acció de desenvolupament social a través d’un canvi original/ nou en la prestació d’un servei o en la producció d’un bé que aconsegueix millorar una o més situacions de pobresa, marginalitat, discriminació, exclusió o risc social i que té potencial de ser replicable o reproduible.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.