Finançament
F Pere Tarrés

Convocatòria A prop 2023

El cicle A prop és una programació cultural de petit format que porta als barris de la ciutat de Girona propostes artístiques de creadores i creadors emergents de les comarques gironines. Els centres cívics, biblioteques municipals i espais joves, es converteixen en l’aparador de les propostes més fresques i de proximitat. El cicle té la voluntat d’oferir un aparador als creadors emergents, proposant una programació en diversos espais de proximitat de la ciutat de Girona, per tal d’apropar la cultura als diversos barris de la ciutat i donar així un impuls a la visibilitat de projectes d’artistes amb poc recorregut professional.

Les propostes rebudes seran avaluades per una comissió de tècnics municipals que en farà una selecció tenint en compte criteris artístics, adequació tècnica als equipaments i característiques dels espais on es mostraran.

Convocant: 
Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea  i en un 25% per la Diputació de Girona.
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 9 Novembre, 2022
Termini convocatòria: 
13/11/2022
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Altres
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Europeu
CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.