Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a l'impuls socioeconòmic del territori, 2023

La convocatòria té per objectiu aportar els recursos necessaris als barris i/o districtes de la ciutat fomentant projectes amb vocació o retorn social que millorin la qualitat de vida de les persones i redueixin les desigualtats socioeconòmiques.

Convocant: 
Ajuntament de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 27 Març, 2023
Termini convocatòria: 
28/03/2023 fins 08/05/2023
Àmbit: 
Agricultura i Alimentació
Cohesió social i Interculturalitat
Consum i Comerç
Cooperativisme i Economia social
Ocupació i Inserció laboral
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Podran ser beneficiaris de la convocatòria les associacions, fundacions, micro i petites empreses, cooperatives i empresaris/àries individuals.

Modalitats

Les modalitats dels projectes objecte de la subvenció són les següents, amb les especificitats que es detallen a la convocatòria:

Modalitat 1: Amunt persianes: L’objectiu de la modalitat és impulsar l’aixecament de persianes (instal·lació de nova activitat econòmica a locals en planta baixa que es lloguin o comprin) i donar suport a negocis ja existents en els barris més desafavorits (inclosos al Pla de Barris).
Modalitat 2: Innovació socioeconòmica i Economia Social i Solidària en sectors estratègics i en clau territorial: L’objectiu de la modalitat és fomentar la innovació socioeconòmica i l’economia social i solidària vinculada al territori i donant prioritat al teixit socioempresarial existent; a través de l’impuls de projectes en sectors estratègics i l’articulació territorial.
Modalitat 3: Foment de l'ocupació de qualitat al territori: L’objectiu de la modalitat és crear projectes, iniciatives o accions innovadores adreçades a col·lectius especialment vulnerables a l’atur, així com la promoció de l’ocupació de qualitat.
Modalitat 4: Turisme responsable i sostenible al territori: L’objectiu de la modalitat és desenvolupar projectes, iniciatives o actuacions en l’àmbit turístic adreçades a l’impuls de l’activitat econòmica, el foment de l’emprenedoria i l’empresa responsable, la creació i promoció de l’ocupació de qualitat, la generació de nova activitat i l’arrelament del turisme en els territoris.
Modalitat 5: Alimentació sostenible i consum responsable: L’objectiu de la modalitat és desenvolupar projectes o iniciatives socials i/o empresarials (compromeses amb els drets laborals, l’economia local, la sostenibilitat i el clima) que contribueixin a avançar cap un canvi de model de consum més responsable i, en especial, a garantir una alimentació sana, justa i sostenible a la ciutat.
Modalitat 6: Centres de distribució urbana de mercaderies d’última milla: L’objectiu de la modalitat és millorar l’eficiència i reduir l’impacte del repartiment urbà de mercaderies mitjançant el desplegament d’iniciatives de repartiment d’última milla en vehicles de zero emissions.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.