Finançament
F Pere Tarrés

Convocatòria Investiga Col·lecció Banc Santander, 2023

Convocatòria destinada a aprofundir en el coneixement de la Col·lecció Banc Santander, així com de facilitar l'accés al seu estudi a investigadors.

Convocant: 
Banc Santander
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 18 Abril, 2023
Termini convocatòria: 
18/05/2023
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Recerca i Innovació
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

L'objecte de la present convocatòria és la concessió de dues ajudes a la recerca en aspectes relacionats amb la Col·lecció Banc Santander que proporcionin nova informació o lectures noves sobre aquesta.

Per a això, els Candidats hauran de presentar una proposta de projecte de recerca que pot ser enfocada des de l'àmbit històric artístic, però també des de qualsevol altra disciplina de coneixement que afavoreixi plantejaments nous i rigorosos. L'objectiu de les propostes ha de ser, bé proporcionar visions transversals i innovadores sobre la Col·lecció Banc Santander, bé aprofundir en el coneixement d'alguna/s de les seves peces i/o artistes.

Els projectes de recerca podran adquirir la forma més adequada en funció del seu contingut, a saber, un article, un dossier, un projecte curatorial, un audiovisual, un podcast, etc.

Per a això, Fundació Banc Santander ofereix dues ajudes de 10.000€ per a investigadors que desitgin treballar sobre la Col·lecció Banc Santander.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.