Finançament
F Pere Tarrés

Envia el teu vídeo sobre la diversitat social i cultural al Mediterrani

Ja està en marxa el projecte titulat “Within the Cities –digital storytelling of the Euro – Med region”. Amb el suport de la Fundació Anna Lindh i el Ministeri de Cultura de Montenegro, es pretén millorar la percepció sobre la diversitat social i cultural a les ciutats de la zona euromediterrània, a través de la promoció del potenical creatiu i de les expressions artístiques i personals dels i les joves.

Convocant: 
 Fundació Anna Lindh i Ministeri de Cultura de Montenegro
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 1 Juliol, 2011
Termini convocatòria: 
01/07/2011 fins 10/08/2011
Àmbit: 
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Altres
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Europeu

En el marc d'aquest projecte, un grup de joves amateurs de Montenegro (14 -25 anys) assisteix a tallers de cinema, en els quals preparen les seves pel.lícules i curtmetratges sobre el tema de la diversitat social i cultural. Aquesta temàtica s'aborda a través de percepcions i visions personals de la vida quotidiana a les ciutats, la població multicultural de les ciutats, les pràctiques i activitats diàries, estils de vida de les societats i comunitats, els models de convivència, tradicions i creences. L'objectiu és publicar-los en format de DVD.

A més d'aquestes pel.lícules i curts dels joves de Montnegro, el DVD final també vol incloure altres vídeos de joves creadors dels països euromediterranis. La presentació d'aquest DVD tindrà lloc el 15 de setembre de 2011 al Ministeri de Cultura de Montenegro.

La finalitat última d'aquest projecte és la de promoure a nivell internacional una mostra representativa de la percepció que els joves de la regió de la Euromediterrània tenen de la diversitat social i cultural, per tal de generar i enviar un missatge d'integració social i foment de la convivència.

Condicions dels vídeos i curts:

Gènere: documental, experimental, artístic, animat, reportatge.
Durada: no més de 5 minuts.
Idioma: en qualsevol, però amb subtítols en anglès.
Format: DVD / Web based data upload (per exemple: sendspace, dropbox).

Hi poden participar tots els joves d'un dels 43 països de la zona de l'Euromediterrània, només cal enviar els vídeos, juntament amb el Formulari de sol·licitud, abans del 10 d'agost de 2011 a la següent adreça:

For: “Within the Cities“ DVD
Boris Abramovic boris.abramovic @ gov.me
+382 41 232 583
+382 67 502 541
+382 69 100 370
Head of the National Network – Anna Lindh Foundation
Ministry of Culture of Montenegro
Njegoseva Street
81250 Cetinje
Montenegro

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.