Finançament
F Pere Tarrés

Premis de l'Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista, 2023

Aquests premis s’atorguen a treballs d’investigació, iniciatives, pràctiques i trajectòries professionals orientades a l’erradicació de les violències masclistes en l’àmbit de la justícia.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEFJE)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 28 Agost, 2023
Termini convocatòria: 
05/09/2023
Àmbit: 
Gènere
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Els Premis es divideixen en diferents categories i subcategories:

Categoria A

Subcategoria A. A la millor tesi doctoral no publicada, que hagi estat presentada i qualificada en qualsevol de les universitats catalanes, que versi sobre qualsevol aspecte relacionat amb la resposta del sistema de justícia en relació amb l'erradicació de les violències masclistes, des de tota mena de perspectives, siguin jurídiques, criminològiques, econòmiques, sociològiques, polítiques, etc.

Subcategoria B. Al millor projecte final de grau o màster que versi sobre qualsevol aspecte relacionat amb la resposta del sistema de justícia en relació amb l'erradicació de les violències masclistes, des de tota mena de perspectives, siguin jurídiques, criminològiques, econòmiques, sociològiques, polítiques, etc., i presentats i qualificats en qualsevol de les universitats catalanes, col·legis professionals o altres corporacions de dret públic.

Subcategoria C. Al millor treball de recerca no publicat que versi sobre qualsevol aspecte relacionat amb la resposta del sistema de justícia en relació amb l'erradicació de les violències masclistes, des de tota mena de perspectives, siguin jurídiques, criminològiques, econòmiques, sociològiques, polítiques, etc., que no s'emmarqui en les categories anteriors.

Categoria B

Subcategoria A. A la millor iniciativa o pràctica elaborada, impulsada o posada en marxa per una administració publica, per un ens o entitat dels sector públic o per un òrgan judicial que despleguin les seves funcions i actuacions a Catalunya per a l'erradicació de les violències masclistes, en l'àmbit de la justícia.

Subcategoria B. A la millor iniciativa o pràctica elaborada, impulsada o posada en marxa per institucions, organitzacions, professionals, empreses o entitats privades amb seu social o delegació a Catalunya per a l'erradicació de les violències masclistes, en l'àmbit de la justícia.

Categoria C

A una llarga trajectòria professional, d'un mínim de 10 anys, que hagi estat pionera en l'àmbit de la justícia per l'erradicació de les violències masclistes (les candidatures d’aquesta categoria seran proposades per membres del Ple de l'OCJVM o per membres del jurat).

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.