Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a l'adquisició d'equipament tecnològic de l'àmbit de la cultura popular i tradicional i el patrimoni etnològic de Catalunya, 2023

Són subvencions per contribuir econòmicament a l'adquisició d'equipament tecnològic per millorar la connectivitat i la comunicació d'aquelles entitats privades sense ànim de lucre que tinguin per objecte dur a terme activitats relacionades amb la cultura popular i tradicional i el patrimoni etnològic de Catalunya.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 13 Setembre, 2023
Termini convocatòria: 
28/09/2023
Àmbit: 
Cultura popular
Cultura, Religió i Esport
Estructura i Equipaments
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Destinataris

A les fundacions i les associacions, així com les federacions i les confederacions de les entitats esmentades, amb domicili social a Catalunya i que tenen per objecte realitzar activitats dins de l'àmbit de la cultura popular i tradicional i el patrimoni etnològic de Catalunya.

No poden optar a aquestes subvencions les corporacions locals i els ens que en depenen, les entitats del sector públic, ni tampoc les entitats que no tinguin relació amb el marc d'actuació que estableix la Llei 2/1993, de 5 de març, de foment i protecció de la cultura popular i tradicional i de l'associacionisme cultural, o les que, per raó de l'activitat o el destinatari, siguin competència d'altres departaments de l'Administració de la Generalitat.

Requisits

Per poder optar a les subvencions, a més dels requisits i condicions que preveu la base general 4, s'han de complir els següents

  1. Les entitats sol·licitants han de dur a terme la seva activitat en un local situat a Catalunya.
  2. L'equipament tecnològic objecte de la sol·licitud s'ha de destinar a donar suport a les activitats pròpies de l'entitat beneficiària o a les activitats de cultura popular i tradicional i el patrimoni etnològic de les entitats o col·lectius als quals estigui obert l'equipament cultural.
  3. L'equipament tecnològic objecte de la sol·licitud s'ha de destinar a les finalitats de l'entitat i no pot ser per a ús personal, comercial ni professional.
  4. Les inversions objecte de la subvenció s'han de realitzar durant l'any de la concessió de la subvenció.
CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.