Finançament
F Pere Tarrés

Premis Antoni Carné, 2023

L’Ens de l’Associacionisme Cultural Català atorgarà el Premi ENS a la Persona a una figura que hagi participat en la renovació i dinamització de les entitats culturals i hagi promogut la reflexió i estudi entorn el moviment associatiu.

Convocant: 
Ens de l'Associacionisme Cultural Català (ENS)
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 7 Juliol, 2023
Termini convocatòria: 
15/10/2023
Àmbit: 
Cultura popular
Cultura, Religió i Esport
Recerca i Innovació
Voluntariat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Categories

Les bases estableixen tres categories de lliure participació:

  • Premi BBVA a l’Entitat de l’Associacionisme Cultural Català serà recompensat amb 3.000 €. Entre altres criteris, el jurat valorarà aquelles propostes que més hagin destacat en el foment de l’associacionisme i la capacitat de mobilització i inclusió de la seva base social.
  • Premi Previsora General al Projecte de l’Associacionisme Cultural Català, premiat amb 1.000 € està adreçat a propostes de llarg abast: cicles, temporades, concursos i tota mena d’iniciatives celebrades durant setmanes i mesos. També s’hi poden presentar projectes estratègics: enfortiment de la cultura popular en l’àmbit educació, catalogació i salvaguarda del patrimoni cultural immaterial, promoció de la llengua catalana, espais de vertebració i inclusió social, etcètera.
  • Premi Arç Cooperativa a l’Activitat de l’Associacionisme Cultural Català, també premiat amb 1.000€, reconeixerà una iniciativa puntual (d’un dia o cap de setmana) que destaqui per la seva repercussió i originalitat.


Fora de concurs, també es lliurarà el Premi Tornaveu a la Comunicació a un comunicador, programa, mitjà de comunicació o empresa editorial que hagi demostrat el seu compromís amb la promoció de la cultura popular catalana.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.