Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions destinades als programes Conforcat a Mida d'accions de formació no formal de qualificació i requalificació de la població activa, 2023

Subvencions destinades als programes Conforcat a Mida d'accions de formació no formal de qualificació i requalificació de la població activa, vinculades a qualificacions professionals incloses en el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, en sectors estratègics, en el marc del Component 20 'Pla estratègic d'impuls de la Formació Professional`', del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (MRR), que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Treball
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 27 Octubre, 2023
Termini convocatòria: 
10/11/2023
Àmbit: 
Ocupació i Inserció laboral
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Subvencions a programes de formació no formal de qualificació i requalificació de la població activa, vinculades a qualificacions professionals incloses en el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, en sectors estratègics.

Aquesta convocatòria s’emmarca en la inversió 1 del component 20 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que fa referència al “Reskilling i Upskilling de la població activa lligat a qualificacions professionals”.

Beneficiaris

Podran obtenir la condició de beneficiàries d’aquests ajuts:

  • Les empreses, a títol individual, que presentin programes de formació. Les empreses poden ser de titularitat de persones físiques, societats anònimes, societats de responsabilitat limitada i altres formes jurídiques admeses en dret.
  • Agrupacions d'empreses, consorcis, organismes i entitats sectorials, de qualsevol dimensió, que presentin programes de formació i que representin o agrupin empreses i/o persones treballadores.

Actuacions subvencionables

Podran ser objecte d’aquest ajut els programes de formació següents:

  • Programes d'empreses per a la formació de les seves persones treballadores vinculades mitjançant una relació laboral i/o persones en situació d'atur, que permetin l'actualització de les seves competències professionals o l'adquisició d'altres de noves.
  • Programes d'agrupacions d'empreses, consorcis, organismes i entitats que representin o agrupin empreses i/o persones treballadores.
CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.