Finançament
F Pere Tarrés

12a edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueres i Mercè Bañeras, 2024

L’objectiu d’aquests premis és la voluntat de reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que des de l’acció social, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen i treballen a Catalunya.

Convocant: 
Plataforma Educativa
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 17 Gener, 2024
Termini convocatòria: 
28/03/2024
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Ocupació i Inserció laboral
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Aquest any, els premis reconeixen aquests projectes i iniciatives a través de 2 categories:

  1. Innovació Social
  2. Emprenedoria Social

La categoria d’Innovació Social és la que està oberta a tothom amb una convocatòria externa dirigida a totes aquelles persones que han ideat una acció de desenvolupament social, a través d’un canvi original / nou en la prestació d’un servei o en la producció d’un bé que aconsegueix millorar una o més situacions de pobresa, marginalitat, discriminació, exclusió o risc social i que té potencial per ser replicable o reproduïble. Aquesta categoria està adreçada, especialment, a guardonar aquells projectes que estan en procés de dur-se a terme, o bé són projectes just acabats d’arrencar i que, conseqüentment, necessiten una ajuda per tirar endavant.
La proposta guanyadora rebrà un premi econòmic de 3.000 euros per ajudar-la a tirar endavant o consolidar-la.


La categoria d’Emprenedoria Social reconeix iniciatives, projectes i serveis consolidats, ja sigui d’una organització social sense afany de lucre o una persona particular, que han destacat i destaquen per la seva acció de transformació social i que han millorat i milloren les vides de les persones que atenen i la societat en general. El procés de presentació de candidatures es realitzarà a través d’un procés participatiu entre les persones treballadores de les entitats del Grup Plataforma Educativa.
La proposta guanyadora rebrà un premi econòmic de 2.000 euros.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.