Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a programes de foment d'hàbits i consum culturals en l'audiovisual per a infants i joves, 2024

Programes de foment d'hàbits i consum culturals en l'àmbit de l'audiovisual, per mitjà de la sensibilització dels llenguatges artístics audiovisuals, adreçats a centres d'educació infantil, primària o secundària, centres d'educació especial o centres educatius d'alta complexitat, de titularitat pública o privada concertada, ubicats a Catalunya.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 14 Maig, 2024
Termini convocatòria: 
10/06/2024
Àmbit: 
Educació
Infància, Joventut i Famílies
Tecnologia i Internet
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Aquesta línia de subvencions té per objecte fer arribar a infants i joves els llenguatges audiovisuals que promoguin la comprensió i el valor cultural a partir de la presència continuada d'artistes i persones creadores als centres educatius, amb un treball conjunt amb mestres i professorat.

S'entén per:
a) Programa de foment d'hàbits i consum culturals en l'àmbit de l'audiovisual el conjunt d'iniciatives, presencials o híbrides, i també els recursos i els materials que contribueixen a la pràctica creativa, l'experimentació i la sensibilització dels llenguatges audiovisuals que desenvolupen majoritàriament la seva activitat dins dels centres educatius, en horari lectiu i dins el marc curricular del curs acadèmic.
b) Centres d'educació especial els centres amb alumnat amb diverses discapacitats psíquiques, físiques o sensorials.
c) Centres educatius d'alta complexitat els centres en què la situació econòmica, la personal i la social de gran part de l'alumnat fa que es dificulti el procés d'ensenyament i aprenentatge. La classificació es fa tenint en compte l'origen i el nivell d'instrucció i d'ocupació de la família, i comporta identificar situacions de vulnerabilitat per motius socioeconòmics, i també l'alumnat nouvingut o amb necessitats educatives especials.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.