Finançament
F Pere Tarrés

XX Convocatòria d'ajuts per a projectes d'investigació o de difusió cultural, 2024

Pretenen donar suport a projectes de recerca i de difusió cultural d'àmbit local i comarcal, en català o aranès, i vol fomentar la creació de xarxes d'investigació o de difusió cultural que impliquin diferents entitats en un projecte comú.

Convocant: 
Institut Ramon Muntaner
Data de publicació de la convocatòria: 
Diumenge, 7 Juliol, 2024
Termini convocatòria: 
23/09/2024
Àmbit: 
Cultura popular
Cultura, Religió i Esport
Recerca i Innovació
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

La temàtica és oberta, tot i que en aquesta convocatòria es valoraran especialment els projectes vinculats a temes de patrimoni etnològic i de patrimoni industrial.

Poden optar a aquesta convocatòria els centres i instituts d’estudis locals i comarcals, les entitats que formen part de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial (OPEI), els ateneus federats i els investigadors individuals que comptin amb el suport de dues o més entitats, sempre que proposin un projecte relatiu a patrimoni cultural, natural, històric, artístic, etnogràfic, arxivístic, industrial o arqueològic (queden excloses d’aquesta convocatòria les intervencions arqueològiques), literatura, llengua, art, geografia, educació, integració social, factors de desenvolupament econòmic o temes mediambientals.

La quantia de cada ajut oscil·larà entre un mínim de 1.500 € i un màxim de 5.000 €, en funció dels criteris d'avaluació de l'apartat 10 d'aquestes bases. En cap cas se superarà el 70% del pressupost total.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.