Finançament
F Pere Tarrés

Beques per a la recerca i la creació en els àmbits artístics i del pensament

Des del CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i les Arts), s'obre convocatòria per donar suport al treball individual d’una persona física en un projecte de recerca, investigació, experimentació i/o creació, que afavoreixi el coneixement i el desenvolupament artístic i cultural en els àmbits de les arts visuals, les arts escèniques, la música i el pensament.

Convocant: 
Departament de Cultura. Consell Nacional de la Cultura i de les Arts
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 5 Setembre, 2011
Termini convocatòria: 
06/09/2011 fins 25/09/2011
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Beques
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Poden optar a aquestes beques les persones físiques domiciliades a Catalunya o amb domicili fora de Catalunya però que conservin el veïnatge civil català.

Es concediran 94 beques, de 5.000 euros cadascuna.

Aquesta convocatòria té les modalitats següents:

  1. Beques per a projectes de recerca i creació en qualsevol dels llenguatges artístics contemporanis en l’àmbit de les arts visuals.
  2. Beques per a projectes de recerca i creació en l’àmbit de les arts escèniquesi la música. Les beques, en l’àmbit de la dansa, s’adrecen a treballs coreogràfics i processos d’investigació entorn a nous llenguatges de l’art del moviment, en l’àmbitdel teatre i el circ, al disseny i a la planificació de la posta en escena d’un espectacle prèvia a la producció i, en l’àmbit de la música, a la creació compositiva.
  3. Beques per a projectes de recerca promoguts per investigadors, pensadors, crítics, historiadors, comissaris, etc. que desenvolupin un treball teòric en els àmbits de la cultura artística, humanista, científica i del pensament amb la finalitat de fer-lo públic.
CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.