Finançament
F Pere Tarrés

Ajuts a projectes de solidaritat i cooperació de l'Ajuntament de Lloret de Mar

L'Ajuntament de Lloret de Mar obre convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de solidaritat i cooperació per a països en vies de desenvolupament per a l'exercici 2012.

Convocant: 
Ajuntament de Lloret de Mar
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 31 Maig, 2012
Termini convocatòria: 
23/05/2012 fins 23/07/2012
Àmbit: 
Drets humans i Pau
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Participants: qualsevol de les entitats i associacions sense ànim de lucre inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Lloret de Mar i que tinguin entre els seus objectius la realització d’activitats de cooperació per al desenvolupament, el foment de la solidaritat entre els pobles o l’ajuda humanitària en l’àmbit internacional i que així consti en els seus estatuts.

Import de les subvencions: les subvencions concedides no superaran el 50% del pressupost del projecte. Ens supòsits excepcionals degudament motivats l’ajut podrà cobrir fins a un 80% del pressupost del projecte.

Termini de presentació: les sol·licituds acompanyades dels corresponents projectes hauran de presentar-se a l‘Oficina de Informació i Atenció al Ciutadà dins el termini de dos mesos a comptar des de l’endemà de la última de les publicacions d’aquest Anunci en el BOP de Girona o en el DOGC.

Més informació:

Secció de Serveis Jurídics o Servei de Benestar i Família. Plaça de la Vila. Tel: 972 361784 o 972 361790. Al web de l'Ajuntament no apareix informació sobre els ajuts a projectes de solidaritat i cooperació 2012. A mode orientatiu, si podeu trobar informació sobre els Ajuts Solidaritat 2011.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.