Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida

L'Ajuntament de Lleida convoca tres línies diferents de subvencions en els àmbits de la cooperació en els pobles i col·lectius empobrits, la sensibilització i formació de la ciutadania en drets humans i en les situacions de catàstrofe i emergència.

Convocant: 
Ajuntament de Lleida
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 17 Juliol, 2012
Termini convocatòria: 
18/07/2012 fins 18/08/2012
Àmbit: 
Drets humans i Pau
Educació
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Línies subvencionables:

  1. Ajuts a projectes de cooperació en pobles i col·lectius empobrits econòmicament i socialment i formació i execució de projectes de codesenvolupament. 190.000 €
  2. Ajuts a projectes de sensibilització i formació a la ciutadania de Lleida entorn als drets humans, les relacions nord-sud, la problemàtica general dels pobles i col·lectius empobrits i la lluita contra el racisme i la xenofòbia. 20.000 €
  3. Ajuts a projectes d’emergència i acció humanitària. 18.000 €

Els projectes objecte de subvenció s'han d'emmarcar en:

  • Projectes de cooperació i codesenvolupament, que es duguin a terme en pobles i col·lectius empobrits econòmica i socialment, contribuint a l’eradicació de la pobresa, a la cobertura de les necessitats socials bàsiques i al desenvolupament dels països mes empobrits.
  • Projectes adreçats a promoure els Drets Humans, d’acord amb els principis fonamentals de la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la ciutat.
  • Projectes adreçats a sensibilitzar i formar la ciutadania sobre la realitat política, econòmica, social i cultural que envolta les relacions Nord-Sud i la problemàtica general dels pobles i col·lectius empobrits.
  • Projectes adreçats a potenciar la interculturalitat i dinamitzar els col·lectius de persones immigrades, enfortint la seva participació social i ciutadana per tal de millorar la convivència i la cohesió social de la ciutat.
  • Projectes adreçats a pal·liar els greus conflictes i catàstrofes humanitàries, esdevingudes per conflictes armats i/o catàstrofes naturals, potenciant el sentiment de solidaritat i sensibilització a la ciutadania de Lleida, envers als països afectats per aquests fets.
CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.