8 apps per les vostres entitats

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

8 apps per les vostres entitats

Resum: 

En aquest nou recurs us volem oferir una selecció d'unes quantes aplicacions per terminals mòbils que poden ajudar molt a la vostra entitat. Aquestes aplicacions són per a diferents sistemes operatius de terminals mòbils.

És agost, mes per excel·lència d'allò que anomenem vacances. Els més afortunats poden estar gaudint d'un viatge llunyà. Els més solidaris poden estar participant en un camp d'estiu o unes brigades solidàries. I els més treballadors poden estar treballant per millorar l'estructura de la seva entitat. Molts de vosaltres, segurament, estareu en la tercera opció. I es per això que hem pensat oferir-vos una selecció d'aplicacions per mòbil que us poden ajudar en el desenvolupament diari de la vostra entitat.

K-9 mail

K-9 és un client de correu electrònic per dispositiu mòbil. Amb ell podreu gestionar els vostres comptes de correu utilitzant els protocols POP o IMAP. També podreu gestionar les vostres signatures i sincronitzar carpetes. Disponible per a Android.

Documents to go

Obrir els documents Word, Excel i PowerPoint des del teu terminal mòbil i continuar-los editant o transormar-los en un arxiu PDF. També cal destacar la opció de obrir un Google Docs i la sincronització amb l'escriptori del vostre ordinador. Disponible per a iOS, Android, Blackberry i Palm.

Hootsuite

Interessant gestor de xarxes socials. Permet veure i escriure a diferents xarxes socials com Facebook, Twitter, Linkedin, Foursquare i Wordpress. Cal destacar la rapidesa de l'aplicació, la gestió mitjançant la web i la possibilitat de instal·lar-hi extensions interiors. Permet programar piulades o publicacions a totes les xarxes socials esmentades. Disponible per a iOS iPhone, iOS iPAD, Android, Blackberry i Keitai.

Evernote

Impressionant bloc de notes. Permet apuntar-ho tot. Des de notes escrites, gravar veu, fotografies, localitzacions GPS o gravacions en vídeo. Una de les opcions més interessants és la sincronització amb la seva web. Entrant amb el nostre compte d'usuari a la web de Evernote, podrem accedir a totes les nostres notes guardades i les compartides per altres usuaris. Disponible per a iOS, Android, Blackberry, Windows Phone 7 i WebOS.

Easy Tether

Esteu en un lloc sense connexió Wifi i necessiteu utilitzar el vostre portàtil? Amb Easy Tether podeu compartir la connexió 3G del vostre terminal mòbil amb el vostre portàtil. La particularitat d'aquesta aplicació es que amb aquesta connexió, us hi podeu connectar des de qualsevol ordinador Windows, Mac o GNU/Linux. Disponible per a Android.

Tweri

Aquesta és una aplicació per establir els límits geogràfics d'una persona amb Alzheimer. Si aquesta persona es mou i sobrepassa aquests límits, l'aplicació envia una senyal avisant d'aquest fet. Disponible per a iOS i Android.

SOS Helper

Iniciativa que promou l'atenció i assistència immediata davant de situacions de crisi, perill o risc físic. Tot i que està pensada per a un ús general, està molt aconsellada per a dones que han estat víctimes de violència de gènere. Disponible per a iOS.

VolunteerMatch

Aplicació que mostra les oportunitats de voluntariat que hi han arreu del món. També es poden compartir les experiències realitzades de voluntariat. Disponible per a iOS.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.