Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per activitats culturals, esportives, juvenils i de lleure a l'Aldea

L'Ajuntament de l'Aldea ha obert convocatòria de subvencions per Entitats sense ànim de lucre de l'Aldea, que tinguin previst portar a terme activitats culturals, esportives, juvenils i de lleure durant l'any 2013.

Convocant: 
Ajuntament de l'Aldea
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 3 Setembre, 2012
Termini convocatòria: 
24/07/2012 fins 21/09/2012
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Infància, Joventut i Famílies
Lleure
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Finalitat: fomentar una activitat d'utilitat o interès social, per promoure la consecució d'un fi públic, o perquè es duguin a terme activitats que supleixin o complementin els serveis atribuïts a la competència local o siguin d'interès local.

Finançament: l'import dels ajuts no podrà superar el 50% del total de l'activitat.

Termini presentació: el 21 de Setembre de 2012.
"El termini de presentació de sol·licituds, serà de 30 dies hàbils, a partir de l'acabament de l'exposició pública que es faci d'aquestes bases al Butlletí oficial de la Província, que serà de vint dies hàbils, i per tant la presentació de peticions tindrà lloc entre el dia 21 i 50 hàbils a partir de la inserció de l'edicte al Bop, sempre que no es formulin reclamacions en vers les bases; si es presentessin reclamacions, la qual cosa es sabrà preguntant a les dependències municipals si se n'han presentat, la presentació de sol·licituds serà de 30 dies hàbils, a partir de la publicació en el B.O.P. de la resolució de les reclamacions presentades".

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.