Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions 2012 per congressos, seminaris i jornades sobre cooperació al desenvolupament

El Ministeri d'Assumptes Exteriors i de Cooperació ha obert la convocatòria de subvencions pel finançament de congressos, seminaris i jornades relacionades amb la cooperació al desenvolupament que es realitzaran durant l'any 2012.

Convocant: 
Ministeri d'Assumptes Exteriors i de Cooperació
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 9 Octubre, 2012
Termini convocatòria: 
28/09/2012 fins 18/10/2012
Àmbit: 
Drets humans i Pau
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Objectiu: finançar congressos, seminaris i jornades relacionades amb la cooperació al desenvolupament que es realitzaran durant l'any 2012, d'acord amb els objectius del Pla Director de la Cooperació Espanyola 2009-2012 estant vinculades al compliment de les prioritats horitzontals, sectorials i geogràfiques de la cooperació espanyola, amb un enfocament transversal de respecte a la igualtat de gènere, els drets humans, la inclusió social i la lluita contra la pobresa, la sostenibilitat ambiental i el respecte a la diversitat cultural.

Dotació econòmica: 150.000 euros. La quantitat sol·licitada no pot ser superior al 20% de la partida total destinada a la convocatòria (30.000 euros).

Destinataris: persones físiques que hagin complert la majoria d'edati persones jurídiques legalment constituïdes, ambdós casos sense ànim de lucre.

Termini de presentació: 18 d'octubre de 2012.

Més informació: al web del Ministeri.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.