Finançament
F Pere Tarrés

Ajudes destinades a entitats que atenen a víctimes del terrorisme

El Ministeri d'Interior a obert subvencions destinades a associacions, fundacions i entitats sense ànim de lucre, l'objecte de les quals sigui l'atenció a les víctimes del terrorisme.

Convocant: 
Ministeri d'Interior
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 23 Octubre, 2012
Termini convocatòria: 
05/10/2012 fins 05/11/2012
Àmbit: 
Participació ciutadana i Polítiques socials
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Finalitat: que les associacions de usuaris i consumidors puguin desenvolupar polítiques actives que, en representació de tots els consumidors i usuaris, permetin que els seus interessos siguin tinguts en compte per les empreses i organitzacions empresarials, els poders públics i els mitjans de comunicació social.

Destinataris: associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre que tenen per objectiu la representació i defensa dels interessos de les víctimes del terrorisme i desenvolupin algun tipus dels següents programes.

Programes:
a) Programes de desenvolupament del moviment associatiu per les entitats que atenen a víctimes del terrorisme i les seves famílies complementant el finançament propi de les despeses generals de funcionament i gestió de les entitats (personal i compra de béns corrents i serveis), així com aquells derivats d'activitats de sensibilització social.
b) Programes de desenvolupament del moviment fundacional per les entitats que atenen a víctimes del terrorisme i les seves famílies complementant la dotació fundacional, així com aquelles despeses derivades d'activitats de sensibilització social.
c) Projectes d'assistència a favor de les víctimes del terrorisme i les seves famílies en el camp de les seves necessitats materials, sanitàries, psicològiques, socials, laborals o legals, individualment o col · lectivament considerades.

Període activitats subvencionades: de l'1 de maig al 31 de desembre de 2012.

Pressupost total: 470.000 euros.

Termini de presentació: 5 de novembre de 2012.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.