Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions del programa específic de qualificació i millora de l'ocupabilitat de joves menors de trenta anys

El Ministeri de Treball i Seguretat Social ha obert la convocatòria de subvencions del programa específic d'àmbit estatal de qualificació i millora de l'ocupabilitat de joves menors de trenta anys.

Convocant: 
Ministeri de Treball i Seguretat Social
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 25 Octubre, 2012
Termini convocatòria: 
16/10/2012 fins 04/11/2012
Àmbit: 
Educació
Infància, Joventut i Famílies
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Objectiu: proporcionar als participants les competències que els permetin adaptar-se als requeriments del sistema productiu, específicament en les ocupacions d'aquells sectors que mostren una tendència positiva en la seva activitat econòmica o un major potencial de creixement d'ocupació.

Accions subvencionables:

  • a) Accions formatives que, no estant dirigides a l'obtenció de certificats de professionalitat complets, però que responen a les necessitats de qualificació i/ o als requeriments específics d'ocupació, i contemplin necessàriament la realització de pràctiques professionals no laborals en empreses.
  • b) Accions formatives que responguin a les necessitats de qualificació i/ o als requeriments específics d'ocupació cap als quals es dirigeixen aquestes accions amb compromís de contractació.
  • c) Accions formatives, de modalitat presencial, vinculades a un o més dels certificats de professionalitat

Duració accions: des l'1 d'octubre de 2012 fins al 30 de setembre de 2013, excepte aquelles accions vinculades als certificats de professionalitat on l'execució s'iniciarà a partir de la notificació de la resolució de concessió de la subvenció.

Destinataris: joves menors de 30 anys, amb especial atenció als de baixa qualificació i als qui es troben en situació d'atur, que vulguin millorar les seves competències professionals per augmentar les seves possibilitats d'inserció o permanència en el mercat de treball.

Presentació de sol·licituds: a través del web de la Fundación Tripartita fins el dia 4 de novembre de 2012.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.