Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per projectes innovadors i experimentals cofinançades pel Fons Social Europeu

El Departament d'Empresa i Ocupació ha obert convocatòria de subvencions per a projectes innovadors i experimentals cofinançades pel Fons Social Europeu per a l'any 201.

Convocant: 
Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 29 Octubre, 2012
Termini convocatòria: 
22/10/2012 fins 12/11/2012
Àmbit: 
Recerca i Innovació
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Objectiu: impulsar el desenvolupament d’actuacions innovadores i experimentals per tal de dinamitzar econòmicament els territoris, reforçar la competitivitat de sectors productius i generar i facilitar més ocupació. Mitjançant la realització de projectes innovadors i experimentals es pretén donar resposta a les necessitats específiques del territori de manera transversal amb intervencions que cerquen afavorir la innovació en el desenvolupament local, l’activitat dels sectors productius i l’ocupabilitat.

Tipus de projectes:

  • Projectes experimentals o projectes pilot. Projectes que abordin la creació, el desenvolupament i la posada en marxa d’accions integrades que dinamitzin l’ocupació, l’activitat econòmica dels territoris i sectors productius i que responguin a una diagnosi i planificació prèvia.
  • Projectes consolidats en determinats sectors o territoris amb potencial efecte multiplicatiu, que aportin valor afegit i que siguin susceptibles de ser transferits a altres entorns.

Destinataris:

  1. Els ajuntaments de Catalunya i les entitats dependents o vinculades a aquells, d’acord amb el que estableix el Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.
  2. Els consells comarcals i entitats jurídiques de creació voluntària, constituïdes d’acord amb el que estableix el Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, d’àmbit supramunicipal i competències en promoció de l’ocupació i desenvolupament local.
  3. Institucions i entitats sense ànim de lucre que acreditin tenir experiència en la realització de projectes ocupacionals i/o de promoció econòmica del territori.

Pressupost total: 3.800.000 euros.
*Els ajuts concedits en el marc d’aquest Programa podran ser objecte de cofinançament en un 50% pel Fons Social Europeu, amb càrrec al Programa operatiu de competitivitat regional i ocupació de Catalunya, per el període 2007-2013.

Periode execució: des de la data d’atorgament de l’ajut fins al 31 de desembre de 2013.

Més informació: al web de la Generalitat.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.