Finançament
F Pere Tarrés

Apunta’t al Clic Mob! concurs de fotografia a Instagram

El Departament de Territori i Sostenibilitat, en el marc de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, organitz el concurs fotogràfic Apunta’t al Clic Mob! a la xarxa d'Instagram. Consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l’etiqueta #mobilitat2013 a la xarxa Instagram.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 10 Setembre, 2013
Termini convocatòria: 
16/09/2013 fins 30/09/2013
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Altres
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Les fotografies hauran d’estar fetes a Catalunya i incloure un element diferenciador i identificable del transport i la mobilitat sostenible que ajudi a donar a conèixer els aspectes més rellevants de la mobilitat sostenible.

5 Premis

  1. Estada a Port Ainé

Vàlid per a una estada d’una nit per a dues persones a l’Hotel Port Ainé en règim de dormir més esmorzar. Vàlid per a la temporada d’hivern 2013-2014. Inclou el forfet d’un dia per a dues persones i una entrada al parc lúdic de Port Ainé.

  1. Un dia a la Molina

Vàlid per a un forfet de dia per a dues persones.Vàlid per a una baixada en tubbing per a dues persones. Vàlid per a la temporada d’hivern 2013-2014.

  1. Un dia a Port Aventura

Vàlid per a dos bitllets combinats per al parc Port Aventura.Inclou el desplaçament d’anada i tornada des de qualsevol estació de rodalies de Catalunya. Inclou l’entrada d’un dia al parc.

Les fotografies que portin l’etiqueta d’algun dels àmbits territorials integrats de transport de Catalunya també optaran a un premi que consistirà en un abonament personal de transport per a tot l’any 2014:

  • #Mobilitat2013_ATMbarcelona
  • #Mobilitat2013_ATMtarragona
  • #Mobilitat2013_ATMlleida
  • #Mobilitat2013_ATMgirona
CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.