Cursos d'escriptura a l'Ateneu Barcelonès

 Font:
Font:

Cursos d'escriptura a l'Ateneu Barcelonès

Resum: 

L’Escola d’Escriptura de l'Ateneu Barcelonès ofereix cursos virtuals de narrativa, (novel·la i conte) pel proper curs 2010/11 així com els habituals cursos presencials. La inscripció ja és oberta.

L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès ofereix, a partir de l’1 de novembre els cursos virtuals de Narrativa, Novel·la I i Conte I (en català o en castellà).

L'objectiu d'aquests cursos és poder arribar a moltes més persones i sense necessitat que resideixin a Barcelona, alhora que donen resposta a la demanda creixent de formació on line en escriptura creativa.
Amb aquests objectius, el curs passat l’Escola va posar en marxa el campus virtual d’escriptura més interactiu: vídeos, fòrums, xats, blocs, calendari personal, missatgeria interna, tutories i comentari de llibres. El proper curs es mantindran, tindran una durada de 8 mesos i estan estructurats en 15 mòduls quinzenals. Les 15 unitats didàctiques compten amb continguts teòrics, exemples, qüestionaris didàctics, exercicis, glossari, bibliografia i enllaços recomanats. La correcció dels exercicis es du a terme per mitjà d’un procediment audiovisual interactiu i personalitzat, la videocorrecció.
Al finalitzar el curs es publicarà una selecció autoritzada de textos de l’alumnat i es lliurarà un certificat acreditatiu.

Trobareu tota la informació dels cursos virtuals a l’apartat “Cursos virtuals” del web de l’Escola d’Escriptura www.campusdescriptura.com


Període de matriculació dels cursos virtuals: de l’1 al 23 de juliol i de l’1 de setembre al 25 d’octubre de 2010.

Inici dels cursos: 1 de novembre de 2010 – Final: juny de 2011.

Un màxim de 16 alumnes per curs.


L’Escola d’Escriptura ofereix també un ventall de més de 80 cursos presencials, organitzats en cinc grans àrees: cursos d’escriptura, cursos d’oficis de l’edició, cursos de literatura i humanitats, cursos de comunicació i narració oral, i el cicle de conferències-col·loqui Amb veu pròpia.

Període de matriculació (cursos presencials): de l’1 al 23 de juliol i de l’1 de setembre al 7 d’octubre de 2010.

Inici de les classes: octubre de 2010. - Un màxim de 12 alumnes per curs.

Afegeix un comentari nou