L’Associació Antisida de Lleida amplia les seves oficines per millorar la qualitat del seu servei

Autor/a: 
Associació Antisida de Lleida

L’Associació Antisida de Lleida amplia les seves oficines per millorar la qualitat del seu servei

Autor/a: 
Associació Antisida de Lleida

Resum: 

L’Associació Antisida de Lleida ha ampliat les seves oficines per disposar de més despatxos i oferir un servei més íntim i confidencial als usuaris.

L’Associació Antisida de Lleida ha ampliat les seves oficines per disposar de més despatxos i oferir un servei més íntim i confidencial als usuaris. L’entitat ha rehabilitat les seves instal·lacions i reconvertit un espai de magatzem en espai útil de treball. Amb aquesta reorganització s’aconsegueix oferir dues zones diferenciades de treball, un espai d’atenció als usuaris i un espai de treball dels professionals de l’associació.

Aquesta remodelació ha estat possible gràcies a una ajuda de l’Obra Social La Caixa per a l’adequació i millora d’infraestructures. L’entitat disposa ara d’una zona de recepció per atendre al públic de manera directa, un despatx d’Atenció Social pel públic en general, un despatx exclusiu per a l’atenció als joves i per a la detecció precoç del VIH, un despatx de teràpies alternatives, la biblioteca, l’arxiu de documentació, la zona de treball dels professionals de l’entitat i un magatzem.

La inauguració de les noves instal·lacions ha comptat amb la presència de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, el paer en Cap de l’Ajuntament de Lleida, Àngel Ros, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

Afegeix un comentari nou