On podré trobar punts de Recicla Cultura la Diada de Sant Jordi?

 Font:
Font:
 Font:
Font:

On podré trobar punts de Recicla Cultura la Diada de Sant Jordi?

Resum: 

La Fundació Servei Solidari porta a terme una nova edició de la iniciativa Recicla Cultura, que convida la ciutadania a promoure la integració social de les persones nouvingudes a través de la compra de llibres de segona mà.

A Catalunya hi ha 100.000 persones que no saben llegir ni escriure en català o castellà, fet que dificulta la seva integració. Moltes entitats dediquen els seus esforços a oferir cursos d'alfabetització, per tal de promoure la inclusió social. Una d'elles és la Fundació Servei Solidari, que des de fa 10 anys ofereix cursos d'alfabetització i llengua.

Amb l'objectiu de recaptar diners per finançar aquestes formacions, cada mes d'abril desenvolupa la campanya Recicla Cultura. La iniciativa implica a persones voluntàries, centres educatius i culturals, escriptors i escriptores, mitjans de comunicació, etc. i els ofereix la possibilitat de celebrar un Sant Jordi solidari.

Les setmanes prèvies a la diada, la Fundació Servei Solidari recull llibres de segona mà, que el 23 d'abril es venen a un preu simbòlic. Ho fa amb la col·laboració d'escoles, biblioteques, universitats, entitats i empreses, que organitzen punts de recollida de llibres.

La campanya disposarà de cinc paradetes a la ciutat de Barcelona, on podràs comprar els llibres i ajudar a "canviar vides". Estaran situades a:

  • Rambla Catalunya, 53 (a prop del carrer Aragó)

  • Rambla de Raval

  • Amb Sambao al Passeig de Gràcia número 3

  • Amb l'Escola Pia Luz Casanova a la Via Júlia (sota la marquesina)

  • Amb l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona a l'Avinguda Diagonal, 647

Afegeix un comentari nou