33ena edició de la Tamborinada La gran festa del lleure educatiu ha aplegat 100 mil persones al Parc de la Ciutadella

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

33ena edició de la Tamborinada La gran festa del lleure educatiu ha aplegat 100 mil persones al Parc de la Ciutadella

Resum: 

Al voltant de 100.000 persones han participat el diumenge dia 31 de maig a la 33a Tamborinada, la gran festa del lleure familiar de la ciutat organitzada per la Fundació LA RODA. Aquest any hi han col·laborat les entitats que conformen COCARMI (Comitè català de representants de persones amb discapacitat) i la delegació catalana de l’ONCE. Amb el lema “Belluguem-nos tot!”, més de 60 entitats, entre les de La Roda i les adherides a COCARMI, han proposat tallers, han ofert espectacles i han mostrat activitats per a tota la família i per a totes les “capacitats”. Durant tot el dia s’han pogut veure a diferents espais del parc, espectacles de màgia, contes, pallassos i teatre.

A l’acte, obert a tota la ciutadania, s’hi han sumat personalitats del món de la cultura, de la medicina, de la política i de l’associacionisme provinents de tots els racons del país. Tot passejant pel passeig dels Til•lers, veient algun espectacle, participant en algun dels tallers, provant de veure el món amb els dits, entendre’l amb les mans o posant-se al nivell d’algú que va assegut en una cadira de rodes, s’ha gaudit d’una TAMBORINADA molt especial.

Entre els representants polítics assistents destaquem la presència dels consellers de Cultura i Mitjans de Comunicació i d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras i Carme Capdevila. Així mateix, hi han estat presents Ricard Gomà, Segon Tinent Alcalde de Barcelona i José Manuel González, diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Acompanyant a la directora de la Fundació la Roda, Lluïsa Celades, també hi ha participat Teresa Palahí, delegada territorial d’ONCE Catalunya i Francesc Pérez, president de COCARMI, entre d’altres representants d’entitats.

Afegeix un comentari nou