L’edició 2010 de La Marató de TV3 arriba al seu rècord de recaptació: 8.735.103 €

Autor/a: 
Suport Associatiu

L’edició 2010 de La Marató de TV3 arriba al seu rècord de recaptació: 8.735.103 €

Autor/a: 
Suport Associatiu

Resum: 

El 31 de març de 2011, La Marató de TV3 va tancar la seva edició amb la xifra de recaptació més elevada de la seva història.

La Marató de TV3 de l’edició de 2010 va batre el rècord de recaptació de les 19 edicions celebrades des dels seus inicis.

Fins ara, la xifra més alta era la del 2004, en què es va arribar a 8.712.000 euros.

Amb aquesta edició, s’han recaptat 8.735.13 euros, gràcies a les 71.325 trucades de donatius, als missatges arribats a través d’Internet i de mòbils, a les aportacions de les empreses i a la mobilització social generada al voltant del programa.

La Fundació La Marató celebra el gran èxit obtingut, i assegura que “aquest resultat suposa un èxit doble, perquè una gran xifra recaptada vol dir més implicació i sensibilitat dels ciutadans, i perquè una fita econòmica com aquesta, en moments de crisi, té un valor excepcional”.

L’edició de 2010, ha recaptat diners que es destinaran a la recerca en lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Aquesta convocatòria d’ajuts de la Fundació La Marató de TV3 s’ha tancat amb 104 projectes, dels quals 65 són unitaris, és a dir que es desenvoluparan en un únic centre de recerca i els 39 restants són coordinats. Això implicarà el treball en conjunt de centres de recerca catalans amb altres institucions espanyoles o internacionals.

D’altra banda, experts en lesions medul·lars i cerebrals d’àmbit internacional s’encarregaran que els projectes garanteixin el màxim rigor i transparència.

Al novembre de 2011, es celebrarà un acte públic on es coneixeran el nom dels investigadors guardonats que dissenyaran nous tractaments i teràpies pel tractament de les lesions medul·lars i cerebrals en un període de tres anys.

La Marató de TV3 arribarà aquest any als seus 20 anys amb un programa dedicat a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits. Enguany, serà una Marató doblement solidària, ja que d’una banda es farà la crida a la donació econòmica i de l’altra es tractarà de sensibilitzar sobre la necessitat de disposar d’òrgans procedents de donacions.

Afegeix un comentari nou