V Convocatòria de DKV Seguros per a ajuts a projectes socials i mediambientals

 Font:
Font:

V Convocatòria de DKV Seguros per a ajuts a projectes socials i mediambientals

Resum: 

DKV Seguros ha atorgat 120.000 euros a projectes majoritàriament relacionats amb la infància, projectes que promouen la salut i una millora de qualitat de vida de col•lectius especials.

Amb la V Convocatòria Pública d’Ajuda a Projectes Socials i Mediambientals que organitza DKV cada any, es beneficiaran 15.000 persones a tot Espanya amb un gran alt percentatge de projectes que tenen relació amb la infància, com campaments d’estiu, tallers i acompanyaments en hospitals.
Algunes de les beneficiàries dels ajuts són la Fundació Menudos Corazones, que organitza a l’estiu un campament dirigit a nens entre 7 i 14 anys de Madrid amb cardiopaties congènites.
Nexe Fundació Privada, ampliarà els serveis d’activitats i tallers lúdics a nens de 12 a 16 anys amb pluridiscapacitat i una altra beneficiada és la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que mitjançant un programa de voluntariat, oferirà suport a nens i joves amb càncer.
Per altra banda, també han estat seleccionades, entre d’altres, l’Associació per l’estudi de la Lesió Medul•lar Espinal que impartirà conferències d’educació viària, i la Fundació Catalana de L’Esplai que durà a terme el projecte “Esplais E2”. A més amb projectes de l’Associació de la Paràlisi Cerebral d’Aragó, es beneficiarà 80 persones de Saragossa i els Doctors Somriures visitaran a prop de 7.800 nens malalts a Sevilla, Màlaga i Granada.
Aquest any, DKV Seguros ha demanat opinió als seus clients i empleats a través de la campanya “Tu Decides” per seleccionar dos dels projectes.

Llegir més

Afegeix un comentari nou