Finançament
F Pere Tarrés

7a edició el Premi Lluís Martí al Valor Social, 2021

Reconeixement a l’entitat federada que presenti el millor projecte ja en marxa que incorpori una bona pràctica de Responsabilitat Social en matèria d’economia circular, reutilització, reaprofitament o consum responsable.

Convocant: 
Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 7 Octubre, 2021
Termini convocatòria: 
07/10/2021 fins 02/11/2021
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Gestió entitats i Responsabilitat social
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Els projectes presentats hauran de comptar amb la participació central de l’equip de voluntariat, i a més, s'hauran d'alinear amb l’impacte dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats en l’Agenda 2030.

Dotació

Categoria catalana:

  • Premi a la millor pràctica d’RS en matèria d’economia circular, reutilització, reaprofitament i consum responsable. Dotat amb 4.000 €

Quatre categories locals:

  • Premi al millor projecte de construcció de comunitat local socialment responsable, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Dotat amb 1.500 €.
  • Premi al millor projecte de construcció de comunitat local socialment responsable, de les comarques de Girona. Dotat amb 1.500 €.
  • Premi al millor projecte de construcció de comunitat local socialment responsable, de les comarques de Lleida. Dotat amb 1.500 €.
  • Premi al millor projecte de construcció de comunitat local socialment responsable, de les comarques de Tarragona. Dotat amb 1.500 €.