Finançament
F Pere Tarrés

Premis Sant Andreu 2021

Reconèixer el paper cabdal de les persones i entitats que viuen al districte de Sant Andreu, com a promotores d’accions comunitàries per aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental.

Convocant: 
Ajuntament de Barcelona. Districte de Sant Andreu
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 28 Juliol, 2021
Termini convocatòria: 
28/07/2021 fins 15/10/2021
Àmbit: 
Cohesió social i Interculturalitat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Categories

  • Premi Sant Andreu al millor projecte d’entitat, destinat a premiar una iniciativa que tingui com a finalitat aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental per al veïnat del districte de Sant Andreu.
  • Premi Sant Andreu especial, enguany dedicat a una proposta per millorar o incentivar la lluita contra les desigualtats de gènere, les violències i discriminacions envers les dones, i contribuir a la seva llibertat i igualtat d’oportunitats.
  • Distinció personal, un reconeixement a la tasca d’una persona o grup de persones per la seva rellevància o interès públic, sempre que es desenvolupin de manera individual o col·lectiva en l’àmbit territorial del districte de Sant Andreu.
  • Distincions per aniversaris d’entitats, per a aquelles que es van crear fa 10, 25 i a partir d’aquest, cada 25 anys, i que celebren els aniversaris durant l’any 2021.