Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a la realització de programes 'Projecta't' d'orientació professional per a persones treballadores ocupades

L'objectiu d'aquesta convocatòria és l'orientació professional adreçada a persones treballadores ocupades pel manteniment i millora de la seva adequació al mercat de treball i als diferents sectors productius, mitjançant programes d'orientació professional.

Convocant: 
 Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 23 Novembre, 2022
Termini convocatòria: 
02/12/2022
Àmbit: 
Infància, Joventut i Famílies
Ocupació i Inserció laboral
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Són subvencionables els programes Projecta't d'orientació professional per a persones treballadores ocupades. Aquests programes han d'estar integrats necessàriament per actuacions que han d'incloure:

  • Actuacions d'orientació dirigides a la persones treballadores ocupades. L'orientació professional consisteix en l'acompanyament a les persones en l'assoliment del seu objectiu professional, i és l'instrument bàsic per donar eines i recursos a les persones per prendre decisions en relació amb la seva trajectòria professional. Les actuacions que només contemplin activitats d'informació a les persones treballadores no tenen la consideració d'actuacions d'orientació professional.
  • Actuacions de prospecció amb l'objectiu de copsar les necessitats dels diferents sectors productius que nodreixin les actuacions d'orientació i donar a conèixer els serveis inclosos en el sistema de formació i qualificació professional al teixit productiu. En aquest sentit, els serveis inclosos en el sistema de formació i qualificació professional a informar són la formació professional, l'orientació professional.