Taller d'Innovació Creativa impartit pel HUB d'Innovació Social com a recompensa per aportació a campanya de crowdfunding

Autor/a: 
www.socialihub.org

Taller d'Innovació Creativa impartit pel HUB d'Innovació Social com a recompensa per aportació a campanya de crowdfunding

Autor/a: 
www.socialihub.org

Resum: 

Saps d'Innovació?

Amb aquest taller aniràs un pas més enllà en l’aprenentatge per impulsar la cultura creativa i la innovació a la teva empresa.

El HUB d'Innovació Social, és un centre promogut per l'ONG Adama, que reuneix en un sol lloc a ONG, entitats socials, empreses i experts en processos creatius i models de negoci, amb l'objectiu de crear nous serveis socials per a persones en exclusió social, marginació i pobresa, utilitzant metodologies empresarials d'innovació i fent-ho de forma Col·laborativa i Solidària.

Per dur a terme el seu primer repte: CREAR TREBALL PER A PERSONES SENSE LLAR! ha posat en marxa una campanya de finançament col·lectiu (crowdfunding) a la plataforma Goteo, amb la finalitat de recaptar els diners necessaris (4.400€) per crear un model de negoci social innovador i sostenible que permeti oferir treball a les persones sense llar, que es troben en els centres d'acollida que participen en aquest primer repte: Heura, Assis, Arrels y Marillac.

En la campanya de cofinançament una de les recompenses més rellevants és el taller d'innovació creativa, on els principals objectius són els d'impulsar la cultura creativa i la innovació personal i/o a l'empresa, la dinamització d’equips pel desenvolupament del pensament creatiu, el design thinking, així com organitzar dinàmiques de col·laboració per a generar sinèrgies entre persones emprenedores.

Participant amb un aportació de només 150 € obtindràs una gran recompensa! El taller el realitzaran especialistes en temes d'innovació i creativitat, professionals amb un llarg recorregut laboral en diferents sectors i que han treballat per a grans empreses com P&G y BBVA y organitzacions com Intermón Oxfam, com són en Fernando Ozores i en Juan Antonio Gómez, i en acabar, l’empresa BuenaIdea emetrá un certificat de la formació rebuda.

Comentaris

Participa solidariamente para hacer de nuestra sociedad un lugar mejor; y obtienes como recompensa una formación continuada hecha a tu medida!

Afegeix un comentari nou