El II Congrés Europeu de Voluntariat se celebrarà a Catalunya

El II Congrés Europeu de Voluntariat se celebrarà a Catalunya

Resum: 

La segona edició del Congrés Europeu de Voluntariat se celebrarà el 2011, coincidint amb l'Any Europeu del Voluntariat. Per segona vegada, Catalunya serà la seu de l'esdeveniment, ja que la primer Congrés es va celebrar a Sitges l'any 1998. El Parlament de Catalunya va aprovar per una àmplia majoria donar suport a l'organització d'aquest Congrés.

Visita el reportatge sobre el II Congrés Europeu del Voluntariat.

Aquest Congrés, en el qual s'ha començat a treballar, s'està organitzant de manera participada amb els principals agents implicats en el sector. L'eix central que configurarà el II Congrés Europeu del Voluntariat serà l'intercanvi d'experiències i bones pràctiques. En les Jornades de Voluntariat, les diferents persones que s'han involucrat fins ara en la organització han exposat la voluntat d'incloure les noves tecnologies com un element que impregni el conjunt de l'esdeveniment.

Xavier Garriga, Director General d'Acció Comunitària, i Enric Madrigal, en representació de les entitats, han estat els encarregats d'exposar les idees clau del futur Congrés.

Continguts relacionats:

- El Parlament català dóna suport a l'organització del II Congrés del Voluntariat, a Catalunya

Afegeix un comentari nou