Nova edició del curs de blocs per a entitats!

Nova edició del curs de blocs per a entitats!

Resum: 

El dia 10 de maig comença la nova edició del curs de creació de blocs per a entitats sense ànim de lucre. Aquest curs permetrà a les entitats que així ho desitgin crear una plana web i donar un pas més per fer-se conèixer al web 2.0. Aquest curs gratuït es segueix a distància fent servir una plataforma virtual que permet a les entitats seguir el curs adaptant-se al seus horaris.

Aquest curs continua amb la voluntat d'oferir a les associacions i entitats sense ànim de lucre la possibilitat de crear el seu bloc amb el projecte Entitats i web 2.0 i sumar-se, d'aquesta manera, a la xarxa d'entitats que ja han començat a treballar amb nosaltres. Podeu veure'n els primers passos donats a blocs.xarxanet.org!

Tanmateix, aquest curs conta ja amb una novetat: la possibilitat que, aquelles entitats que ja estiguin més habituades al treball virtual, apuntar-se a una modalitat intensiva. Així, oferim un curs de tres setmanes de duració per a les entitats que vulguis llançar-se a la piscina, i un curs de sis setmanes amb el que ens anirem introduint pas a pas a l'ús de noves terminologies: fòrums, xats, RSS, entrades, categories, tags...

Els dos cursos treballaran els quatre mòduls del curs:

 • Primer mòdul: Blocs i entitats: què volem comunicar?
  Un espai per definir les necessitats de l'entitat i la millor manera d'aconseguir la màxima eficàcia.

 • Segon mòdul: L'estructura del nostre bloc.
  Com dissenyar una bona estructura? Quins components són necessaris? Organitzar la nostra informació.

 • Tercer mòdul: Com puc fer...?
  Introduir contingut en el nostre bloc: imatges i fotografies i... per suposat, aprofitar les eines 2.0.: un vídeo, un àlbum de fotografies, un mapa, etiquetes, etc. Tot això i més!

 • Quart mòdul: El nostre llenguatge.
  Comunicar a través d'Internet no és el mateix que fer-ho a través dels espais en paper... quatre claus per a la comunicació virtual.

Vols més informació? Vols apuntar-te a alguna modalitat del curs de blocs? Posa't en contacte amb nosaltres abans del dimecres 5 de maig. Recorda que pots fer servir el correu electrònic dospuntzero@xarxanet.org, el telèfon al 902 102 917 o l'skype: suport-informatic-xarxanet

Afegeix un comentari nou