Casa Àsia estrena nova web: espectacular, útil i interactiva (actualització)

Casa Àsia estrena nova web: espectacular, útil i interactiva (actualització)

Resum: 

Hi trobareu uns renovats espais a la vostra disposició. En ells, podreu accedir a totes les convocatòries de premsa, notes i dossiers i informació corporativa de Casa Àsia. Butlletins específics, mapa interactiu d'Àsia- Pacífic, apartat multimèdia... Tot, tota Àsia, i tota Àsia-Catalunya, en la nova web.

Una altra eina d’interès que posen a la vostra disposició són els butlletins d’Actualitat i Economia d’Àsia-Pacífic i d’Activitats de Casa Àsia, a més dels associats als Observatoris d’Àsia Central, IberoÀsia i GovernÀsia. Casa Àsia també està present en les principals xarxes socials.

Entre les novetats que presenta el web, molt més visual, intuïtiu i disponible en castellà, català i anglès, destaquen:

  • - Mapa interactiu d’Àsia-Pacífic: conté indicadors sòcio-econòmics i informació específica de cada un dels 45 països que composen aquesta regió. Aquest mapa també permetrà navegar per país d’interès i mostrar tots els continguts del país seleccionat existents a la web de Casa Àsia.
  • - Àrea multimèdia: espai que aglutina l’arxiu de tots els vídeos, àudios (podcasts) i imatges de les activitats de Casa Àsia.
  • - Versió mòbil que facilita la connexió al web des de qualsevol lloc.
  • - El nou web compleix amb els requisits d’accessibilitat i, a més, ofereix l’opció d’“escoltar” els textos de tot el web.
  • - Creix fins a ocupar 1.024 píxels, és a dir, tota l’amplada de la majoria de les pantalles dels ordinadors, i ofereix d’aquesta manera més informació en el mateix espai.
  • - La sindicació de continguts (RSS) per temes d’interès i seccions del web de Casa Àsia (Cultura, Política i Societat, Educació, Viatges, Infantil, Mediateca...).

Podeu conèixer la nova web a través d’aquest vídeo.

Sobre Casa Àsia:

Casa Àsia és un consorci format pel Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació a través de la seva Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), la Generalitat de Catalunya i els Ajuntaments de Barcelona i Madrid.

Afegeix un comentari nou