Notícies del FSCat, Fòrum Social Mundial a Catalunya

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Notícies del FSCat, Fòrum Social Mundial a Catalunya

Resum: 

Són, a l'hora de tancar la inscripció, 75 les propostes de tallers fetes al Fòrum Social Català. Una proposta per l'abril 2014.

“Hi ha ganes de Fòrum”. Això afirma la Comissió de Comunicació del Fòrum Social Català (FSCat)2014, un espai derivat del Fòrum Social Mundial, encara viu a Catalunya. Les 75 propostes es faran confluir en un número de tallers que puguin incloure's en els dies del Fòrum, i que per afinitats es puguin fusionar.

El Fòrum Social Català tindrà lloc aquest abril a Barcelona, a la Universitat de Barcelona (Edifici històric), i amb també a Girona. El FSCat demana la col·laboració econòmica de les entitats i persones adherides, i calcula que si les entitats adherides aportessin entre 50 i 200 euros el Fòrum es faria viable.

Llegim al bloc del FSCat:

“El Fòrum Social Mundial de Tunísia, celebrat el 2013 va suposar el tret de sortida per emprendre un nou procés del FSCat, com a espai i procés aglutinadors de les lluites i alternatives socials a Catalunya, des de la doble perspectiva local i global, i amb la voluntat de complementarietat i confluència amb les diferents lluites sorgides darrerament . D’altra banda, Catalunya viu un moment d’especial efervescència política de lluita social i nacional, amb un gran número de persones al llindar de la marginació social i laboral, una reducció del ja de per sí precari estat de benestar assolit i amb l’oportunitat d’exercir el dret a l’autodeterminació”.

Pots llegir més a la web de Fòrum.

Afegeix un comentari nou