Rosetta Foundation: voluntaris per superar les barreres lingüístiques

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Rosetta Foundation: voluntaris per superar les barreres lingüístiques

Resum: 

L'organització dóna suport a través del seu portal Trommons a entitats no lucratives que necessitin ajuda per accedir a serveis de traducció.

La Rosetta Foundation lluita contra l'exclusió lingüística, que afecta avui dia a uns cinc milions de persones al món. La conseqüència directa per a aquestes persones és un accés nul o insuficient a informació crítica relacionada amb la salut, l'alimentació, la seguretat o la justícia per manca de coneixements lingüístics.

A través del portal Translation Commons (Trommons), impulsat per la Rosetta Foundation, les comunitats excloses tenen accés a una sèrie de serveis relacionats amb la llengua i la traducció. L'entitat posa en contacte a un gran grup de voluntaris d'idiomes a punt en qualsevol moment per subministrar els seus serveis sense cap cost a les comunitats que més ho necessiten.

Els més de 5000 voluntaris provinents d'arreu del món que treballen amb la Rosetta Foundation cobreixen una gamma d'idiomes més àmplia que el traductor de Google incloses llengües com l'abjasi, el bielorús, l'haussa, l'igbo, el wòlof o el xhosa.

A Catalunya diverses entitats s'han beneficiat o contribueixen al projecte.

A Fundació iwith.org, col·laboradors de l'entitat, l'equip de voluntariat de traduccions va ser creat fa més de 10 anys i amb el seu treball al llarg d'aquest temps s'ha pogut ajudar a projectes solidaris de 40 països.

Comentaris

Si us ha agradat el video el podeu votar en aquest link. És una campanya anomenada Better Together d'ONG's d'Irlanda i la que més vots tingui en aquest concurs rebrà una donació. El podeu votar cada dia fins el 21 de novembre i compartir-lo a les vostres xarxes socials!

Thank you all,

http://www.bettertogether.ie/video/because-language-matters

Afegeix un comentari nou