Es busquen imatges sobre com "viure bé, dins dels límits del planeta"

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Es busquen imatges sobre com "viure bé, dins dels límits del planeta"

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Aquest és el repte que et proposa l'Agència Europea de Medi Ambient (AEMA). Et convida a participar al concurs de fotografies Picture2050, compartint en imatges la teva visió sobre com ens hem de relacionar amb el medi ambient.

Es tracta d’un concurs europeu de fotografies, Picture2050, que pretén difondre i il·lustrar una visió desitjable per al 2050, que parteix de la constatació que el nostre entorn natural vertebra la nostra salut i la nostra economia. La nostra qualitat de vida està estretament vinculada a com ens relacionem amb el medi ambient en què vivim.

Tal com recull el 7è Programa d'Acció per al Medi Ambient (7EAP), la Unió Europea ha definit la següent visió a llarg termini: "En 2050, vivim bé, dins dels límits ecològics del planeta. La nostra prosperitat i salut ambiental depèn d’una innovadora economia circular en què res es desaprofita, i on els recursos naturals són gestionats de manera sostenible, i la biodiversitat estan protegits, valorats i restaurats de manera que millorin la capacitat de recuperació, de resiliència de la nostra societat. El nostre creixement baix en carboni fa molt de temps que s’ha desconnectat de l'ús dels recursos, marcant el ritme d'una societat global segura i sostenible. "

3 fotografies, 3 objectius

Pots participar al concurs Picture2050 presentant 3 fotografies que representin una històrica genèrica o personal. Les imatges han d’explicar la teva visió de 'viure bé, dins dels límits del nostre planeta el 2050" tenint en compte els tres objectius del 7EAP:

El concurs és obert als ciutadans majors de 18 anys dels països membres de l'AEMA i els països cooperants. Les fotografies es poden presentar fins el 15 d'agost del 2015.

Per obtenir més informació sobre com participar i les bases del concurs, consulteu la pàgina de Picture2050 .

Afegeix un comentari nou