Psiconcert pel Dia Mundial de la Salut Mental

Psiconcert pel Dia Mundial de la Salut Mental
Barcelona
Dijous, 08/10/2015

Mujeres, Me and the Bees iKnurfettes versionaran cançons de músics que pateixen o han patit algun trastorn de salut mental.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha organitzat un concert solidari amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. A l’acte es podrà gaudir de tres grups de músics catalans, Mujeres, Me and the Bees i Knurfettes, que interpretaran cançons de músics que pateixen o han patit algun trastorn de salut mental.

Les entrades ja estan a la venda online. Els beneficis del concert serviran per recaptar fons pel projecte PsicoXarxa Solidària. Aquest és un projecte del COPC que ofereix teràpia psicològica solidària a persones amb pocs recursos. Així, posa a l’abast atenció- gratuïta o a preu reduït a persones en risc d’exclusió social o en situacions econòmiques precàries.

El concert està adreçat a tots els públics. Els artistes que es versionaran seran Lana del Rey, Daniel Johnston, The Kinks, Ramones, Black Sabbath, The Beach Boys i Hole. Els tres grups que versionaran les cançons d’aquests artistes i que, a més, tocaran cançons pròpies són: Mujeres, Me and the bees i Knurfettes.

Data: 

Dijous 08 oct

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
copc.b@copc.cat