Actes de commemoració del Dia Mundial de l'Alzheimer

Font: Saforguia.com
Divendres, 18/09/2015 fins Dimecres, 30/09/2015

L'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer de Tàrrega i comarca (AFATC) organitza del 18 al 30 de setembre un seguit d'actes per commemorar el Dia Mundial dedicat a la malaltia.

Agramunt, Bellpuig, Sant Martí de Maldà i Tàrrega albergaran cinefòrums, actuacions teatrals, marxes populars i altres activitats per commemorar el dia Mundial de l'Alzheimer, que se celebra el 21 de setembre.

Programa

  • Divendres 18. Tot el matí. Punt d'informació i mesa petitòria al CAP de Tàrrega. 20.30. Cinefòrum: Siempre Alice. Sala d'actes de la Biblioteca comarcal de Tàrrega.
  • Dissabte 19. Tot el dia. Punts d'informació i meses petitòries per tot Tàrrega i a la plaça de l'Ajuntament d'Agramunt. Tota la tarda. Mesa petitòria davant del Local Social de Sant Martí de Maldà. 8a Marxa Popular contra l'Alzheimer per la Vall del riu Corb. 19.00. Cinefòrum: Siempre Alice. Local Social de Sant Martí de Maldà.
  • Diumenge 20. 9.00. 14a Marxa Popular Contra l'Alzheimer Tàrrega - Verdú - Tàrrega. 19.00 Teatre: El Nen del Pijama de Ratlles al Teatre Ateneu de Tàrrega.
  • Dilluns 21. 20.30. Cinefòrum: Siempre Alice, a la sala de conferències del Casal Agramuntí d'Agramunt.
  • Diumenge 27. Tot el matí. Punt d'informació i mesa petitòria a la Fira del Caçador de Tàrrega.
  • Dimecres 30. 20.30. Cinefòrum: Siempre Alice a l'Esplai de la Joia d'Envellir de Bellpuig.

Per a més informació podeu contactar amb l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer de Tàrrega i Comarca al telèfon 973 501 478 o enviar un correu electrònic a alzheimer.tarrega@lleida.org.

Data: 

Divendres 18 set

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer de Tàrrega i Comarca
Correu electrònic de l'organitzador: 
alzheimer.tarrega@lleida.org