Festival Internacional d’Ornitologia del Delta de l’Ebre

imatge (DeltaBirdingFestival.com)
Amposta
Divendres, 18/09/2015 fins Diumenge, 20/09/2015

Delta Birding Festival, festival dedicat a la ornitologia i a la protecció dels espai naturals, se celebra al Delta de l’Ebre, del 18 al 20 de setembre.

Ubicat en un dels espais naturals més importants de la Mediterrània Occidental, el Delta Birding Festival vol oferir un programa d’activitats ampli i atractiu, amb conferències, cursos, tallers, concursos, etc… acompanyat d’una gran fira de productes i serveis per l’ornitòleg i persones que gaudeixen de la natura en general.

La organització convida al públic en general a apropar-se al món de l’observació dels ocells, conèixer un entorn natural privilegiat, la llacuna de l’Alfacada, i fer sortides en vaixell a mar obert o riu amunt per a observar les aus marines. I per als més petits, activitats gratuïtes pensades per a ells durant tot el cap de setmana.

No cal que siguis ornitòleg per gaudir d’aquest esdeveniment únic a Catalunya!

Les jornades estan organitzades per diferents entitats i organismes, entre les quals el Parc Natural de Delta de l'Ebre i l'entitat ecologista Seo Bird Life.

El Delta Birding Festival es celebra a MónNatura Delta, un conjunt d’instal·lacions de la FCLP situades a la part inferior de la llengua del delta de l’Ebre, en un paisatge d’arrossars i llacunes molt característic i de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa occidental. Terra i aigua s’uneixen i creen un escenari propici per a la concentració d’una fauna única i variada, sobretot d’aus aquàtiques.

Consulteu el programa d'activitat a la pàgina del festival

Data: 

Divendres 18 set

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Delta Birding Festival
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@deltabirdingfestival.com