Trobada de voluntariat internacional a Castellgalí

Trobada de Voluntaris. Font: Pixabay
Castellgalí
Dissabte, 03/10/2015 fins Diumenge, 04/10/2015

El Servei Civil Internacional de Catalunya organitza un cap de setmana a l'octubre per compartir experiències i reflexions amb diferents activitats programades.

El Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) ha organitzat una Trobada de voluntaris i voluntàries al municipi de Castellgalí, a la comarca del Bages. Durant el cap de setmana s'avaluarà la feina feta a l'organització per tal de millorar-la de cara a futures ocasions. L'esdeveniment és una bona oportunitat, a més, per fer un retrobament entre les persones que han marxat a fer camps de voluntariat a l'estranger i perquè comparteixin les seves experiències i reflexions.

La trobada comptarà amb la presència de persones voluntàries de camps, grups locals, participants d'activitats puntuals, socis/es del SCI, voluntaris/es internacionals i també simpatitzants. A més, també hi haurà concursos de fotografia, jocs, festa, tallers i xerrades.

L'acte tindrà lloc a Casasaies, a la seu de l'Institut de Recerca Holística de Montsterrat (Irehom), situada a Castellgalí, entre el 3 i el 4 d'octubre. El preu de participació és de 20 euros on s'inclou menjar i allotjament. Malgrat tot, el SCI afirma que si la persona participant fa més de 200 km per arribar, la trobada serà gratuïta.

L'organitzadora de l'esdeveniment recomana portar sac de dormir, màrfega i el dinar del dissabte. El programa s'enviarà una setmana abans de la trobada a les persones inscrites, que ho podran fer aquí abans del 28 de setembre.

Data: 

Dissabte 03 oct

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Servei Civil Internacional de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
gestio@sci-cat.org