Cursa popular Carrer Nou, a Girona

Cartell de la 37a edició de la Cursa Popular Carrer Nou
Girona
Diumenge, 18/10/2015

Girona acollirà el diumenge 18 d'octubre les proves esportives i solidàries en favor de Càritas i de la Fundació SER.GI. Les inscripcions a les diferents modalitats de participació ja són obertes.

L'Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial organitza la 37ena edició de la Cursa Popular Carrer Nou, que enguany se celebrarà el diumenge 18 d'octubre a Girona.

L'organització proposa fins a 6 vies de participació en l'esdeveniment esportiu: una cursa de 10 km i una de 5 km per a persones adultes. Dues modalitats de curses infantils, una caminada solidària que passa d'1,6 km a 5 km i, com a gran novetat, la Milla Solidària (1.609 metres), oberta a totes les edats amb quatre sortides, segons categories.

La inscripció a la Milla Solidària té un cost de 8 euros, dels quals una part anirà destinada a la Fundació SER.GI, organització que, sense ànim de lucre, treballa per millorar la qualitat de vida de persones amb dificultats en el seu desenvolupament familiar, personal o social. La recaptació econòmica de la caminada es destinarà a Càritas Diocesana de Girona.

Les inscripcions poden formalitzar-se presencialment fins el 17 d'octubre a les 20.00 i online fons el 16 d'octubre a les 21.00.

Data: 

Diumenge 18 oct

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@gironacentre.org