Conferència: ''Fronteres contra els pobres''

Santiago Agrelo, arquebisbe de Tànger. Font: Cristianisme i Justícia
Barcelona
Dilluns, 05/10/2015

Mons. Santiago Agrelo, arquebisbe de Tànger, explicarà la crisi dels refugiats a Europa en un acte organitzat per Cristianisme i Justícia.

''Fronteres contra els pobres'' és la conferència que es podrà veure el dilluns dia 5 d'octubre a l'Església del Sagrat Cor. En aquesta ocasió, l'arquebisbe de Tànger i missioner franciscà Mons. Santiago Agrelo serà l'encarregat de portar la paraula i fer obrir els ulls als assistents sobre la dramàtica situació que viuen els refugiats i el repte humanitari que té per davant Europa. La conferència estarà centrada en com garantir els drets humans i la dignitat de milers de persones que creuen la Mediterrània per trobar un futur millor.

Aquest serà l'acte d'inauguració del curs 2015-16 del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia, pertanyent a la Fundació Lluís Espinal, i que es dedica a la reflexió social i teològica. L'hora d'inici de l'esdeveniment serà a les 19.30h, i tindrà una durada d'una hora i mitja. A més, pels qui no hi puguin anar, es podrà seguir en directe fent clic aquí.

Data: 

Dilluns 05 oct

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fespinal.com / 93 317 23 38